Tânăr sau bătrân, moartea nu iartă: inima lui a încetat să mai bată (NEAMȚ)

0

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, un echipaj medical a fost solicitat în dimineața zilei de 25 noiembrie (ora 10:18) la Bradu-Grințieș.

La fața locului a fost găsit un bărbat în vârstă de numai 36 de ani aflat în stop cardio-respirator care nu a răspuns manevrelor de resuscitare – fiind declarat decedat.

La ora redactării acestui articol nu se cunosc mai multe date legate de circumstanțele în care a survenit decesul. Vom reveni cu informații oficiale.

UPDATE SAJ NEAMȚ:

SAJ a revenit cu precizarea că s-a strecurat o eroare iar vârsta persoanei decedate este de fapt 66 de ani, nu 36 cum fusese comunicat anterior:

Revenim la comunicatul de presa transmis anterior cu precizarea ca dintr-o eroare s-a trecut varsta de 36 de ani in loc de 66 ani la pacientul de la Bradu-Grinties din data de 25.11.2022”- a transmis SAJ Neamț.

Condoleanțe familiei îndurerate!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate