Tânăr reținut după ce a făcut scandal într-un bar

0

La data de 14 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Români au identificat și reținut un tânăr de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare și lovire sau alte violenţe.

arhivă

Din cercetările efectuate a reieșit că, la data de 13 iulie a.c., în timp ce acesta se afla pe terasa unui local din Bahna, în momentul în care a fost rugat să părăsească incinta societății, tânărul ar fi adresat amenințări cu acte de violență atât administratorului barului cât și fiului acestuia de 27 de ani. Pe fondul conflictului izbucnit, cei doi tineri s-ar fi lovit reciproc. Totodată, tânărul de 21 de ani ar fi aruncat cu pietre în autoturismul celuilalt, staționat în apropierea localului, provocându-i pagube materiale.

În urma documentării activității infracționale, acesta a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive. 

  • articol documentat cu sprijinul IPJ
arsene

cuc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate