Tânăr din Iași, urmărit național, depistat la o stână din Neamț

0


În seara zilei de 05.12.2017, polițiștii Secției de Poliție Rurală Borlești, în colaborare cu ofițerii Serviciului de Investigații Criminale Neamț, au depistat la o stână din localitatea Piatra Șoimului un tânăr de 23 de ani, din Iași, urmărit la nivel național.
În baza mandatului de arestare preventivă emis pe numele ieșeanului, polițiștii l-au preluat și încarcerat în Centrul de Reținere si Arest Preventiv al Inspectoratului de Politie Județean Neamț.
Tânărul a fost dat în urmărire la nivel național, după ce a fost arestat preventiv în lipsă, pentru nerespectarea obligațiilor prevăzute prin măsura controlului judiciar. Această măsură a fost dispusă față de tânăr în urma săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
Polițiștii Postului de Poliție Moldoveni l-au identificat pe tânăr ca fiind persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii de furt dintr-un bar și din locuința proprietarului localului, a doua zi după comiterea faptei, respectiv 06.05.2017.
Prejudiciul creat de tânăr în acest caz s-a ridicat la aproximativ 12.000 de euro, recuperat în proporție de 95% de polițiști.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate