Tânăr beat și drogat, pus pe scandal, încătușat de polițiștii locali

0

Polițiștii Locali din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra-Neamț au încătușat un tânăr aflat sub influența băuturilor alcoolice și a susbstanțelor halucinogene după ce respectivul i-a amenințat, le-a adus injurii și a agresat fizic unul dintre colegi.

În fapt, în data de 06.06.2020, în jurul orelor 07.40, C.C.L., în vârstă de 25 de ani, din Piatra-Neamț, a fost depistat de echipajele Poliției Locale Piatra-Neamț în Piața Centrală, în timp ce adresa injurii cetățenilor, și încerca să lovească vitrinele unui magazin cu bucăți dislocate dintr-o bordură.

Pentru că se manifesta deosebit de agresiv, tânărul a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Poliției Locale Piatra-Neamț.

În urma identificării, C.C.L. a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, pentru încălcarea Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice – art. 2, pct.1 (”săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenţă împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora sau a instituţiilor publice”). Acestuia i-au fost întocmite documentele în vederea predării agenților Poliției Municipiului Piatra-Neamț, pentru continuarea cercetărilor privind infracțiunile de loviri și alte violențe precum și ultraj, având în vedere faptul că, în timp ce era încătușat, tânărul l-a lovit pe unul dintre polițiștii locali aflați la fața locului.”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate