Talharita in mijlocul orasului sambata noaptea

3

O femeie a avut nefericita ocazie de a fi talharita in mijlocul oraului pe cel mai circulat si luminat bulevard, sambata seara cu putin inainte de miezul noptii. talharie-piatra-neamtDegeaba a strigat sarmana femeia ca din gura de sarpe de a iesit toata lumea la geamuri, talharii au fost destul de rapizi incat sa se faca imediat nevazuti printre blocuri.
Politia a ajuns imediat la fata locului si a plecat in cautarea infractorului. Vom reveni cu detalii pe masura ce politia va termina investigatia .

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
  1. cristian spune

    Sa le multumim alora care au votat noul cod penal….in loc sa inaspreasca pedepsele ei le-au eliminat.Ce sa faca Politia ……suntem de tot rasul….!

  2. legio spune

    Nu ai dreptul sa-i impusti chiar daca detii arma legal, in Romania este mai aparat infractorul decat cinstitul.Spuneti ce institutii din aceasta tara in apara pe cetateni noaptea? politia statala nu,politia locala nu si atunci soarecii(talharii) joaca pe unde vor si unde mai pui ca platim la tov premare si TAXA DE PROTECTIE, cel putin la mafie daca platesti taxa de protectie chiar ai protectie, pe cand la P-N te apara …..cel de sus.

  3. Andrei spune

    Si-au luat zborul rapid ciorile. Noaptea mai poti merge linistit pe strada doar daca ai un trancan la tine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate