Tâlhari periculoși arestați de polițiștii nemțeni

2

Doi tineri identificaţi şi reţinuţi la scurt timp după ce ar fi comis o tâlhărie.

La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au identificat şi reţinut o tânără de 18 de ani, din Teleorman şi un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamţ, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 17 ianuarie a.c., în jurul orelor 01.00, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 21 de ani, din Dumbrava Roşie, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Durăului din Piatra Neamţ a fost acostat de două persoane, care i-ar fi solicitat o sumă de bani pentru a se deplasa în judeţul Bacău. Întrucât persoana vătămată i-a refuzat, cei doi l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei, timp în care i-ar fi sustras 100 de lei şi telefonul mobil. În urma probării activităţii infracţionale, cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.  Prejudiciul a fost recuperat şi restituit de către poliţişti persoanei vătămate.

Astfel de infractori ar trebui să nu beneficieze de nicio clemență din partea instanței. Să fii atacat în centrul orașului nu e doar o infracțiune ce vizează strict victima, ci toată comunitatea la nivelul căreia apare o stare de teamă pentru siguranța publică chiar și când e vorba de zone centrale și circulate ale orașului. Aceste infracțiuni alterează calitatea vieții oamenilor dintr-o întreagă comunitate.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. vali spune

    Oare politia unde „patrula” la ora 1 noaptea? Siguranta cetateanului este ZERO ! Infractorii, borfasii patruleaza in centrul orasului fara sa fie deranjati de cineva.

  2. Romel-Ion Vulpes spune

    Astfel de indivizi ar trebui să fie dezbrăcați, unși cu smoală fierbinte iar apoi puși pe frigare. Dacă se organizează vreo două acțiuni în felul acesta, scăpăm de gunoaie!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate