Tâlhar din Neamț căutat NAȚIONAL, depistat de polițiști

0
Foto caracter ilustrativ

Un tânăr din Roman, pe numele căruia instanța de judecată a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 3 ani și 60 de zile, pentru tâlhărie, a fost depistat de polițiști.

La data de 23 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, în municipiul Roman, un tânăr de 21 de ani, căutat la nivel național.

Judecătoria Roman a emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, prin care era condamnat la 3 ani și 60 de zile de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 23 aprilie 2018, în timp ce acesta se afla în municipiul Roman, prin exercitarea de acte de violență ar fi deposedat un bărbat, de bunurile pe care le avea asupra sa. Totodată, în cursul aceleiași zile, prin exercitarea de acte de violență asupra unei alte persoane, i-ar fi sustras un telefon mobil și 420 de lei.

Polițiștii l-au condus la Penitenciarul Bacău, în vederea executării pedepsei.

Sursa: IPJ Neamț

sondaj ziar piatra neamt

whatsapp ziar piatra neamt

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate