Taierea teilor

2

Zilele acestea, respectiv vineri şi sâmbătă, vor fi luaţi cu asalt teii din împrejurimile oraşului de către “oamenii bisericii”, pentru a fi tăiate câteva remorci de crenguţe ce vor fi împărţite credincioşilor în ziua Duminicii Mari sau a Rusaliilor. Acest arbore este implicat în această acţiune doar pentru simplu fapt că floarea sa seamănă în concepţia bisericii cu chipul “limbilor de foc” în care Duhul Sfânt a binevoit să se coboare asupra apostolilor. Recomandăm cu tărie tuturor parohiilor din judeţul Neamţ şi nu numai să-şi sădească în curtea Bisericii şi teii, dar şi sălciile de care au atâta nevoie la marile sărbători ale Floriilor şi Rusaliilor.

Ovidiu Hritcu

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. cAty spune

    Lasati lamentarile ca nu isi au rostul aici. In unele parohii sunt deja plantati ata tei cat si salcii, doar Dumnezeu este cel care are si a avut grija de oameni de aceea ramurile de salcie fac radacini daca le pui in paman, iar teiului ii cresc mai multe ramuri in locul celei rupte.

  2. beau ceai si plang spune

    Saracii copaci! Eh, o sa-si rasadeasca. Dace e-n parohie, Domnul a dat, tot El a luat, numai ca se va face la modul cel mai barbar, ca, deh, n-a dat si metodologie de prelevat crengutze.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate