Sute de firme și-au suspendat activitatea în Neamț anul acesta

0

Oficiul Național al Registrului Comerțului prezintă lunar date statisticie despre companiile care și-au suspendat activitatea. Potrivit datelor oficiale, în județul Neamț 375 de firme și-au suspendat activitatea de la începutul anului 2022 până în luna august, inclusiv, cu 21% mai multe decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Județul Neamț este în topul negativ al statisticilor, fiind pe locul 5 din țară, după Brașov, Iași, Cluj și București. La polul opus, cele mai puţine suspendări au fost în judeţele Ialomiţa, Tulcea, Caraş-Severin, Covasna și Gorj.

La nivel național, aproape 9600 de firme și-au suspendat activitatea în 2022. Pe domenii de activitate, cel mai mare număr de suspendări s-a înregistrat în comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, repararea auto-vehiculelor şi motocicletelor, dar şi în activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice, industria prelucrătoare, informații și comunicații.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate