Sute de amenzi aplicate și permise reținute de polițiști în acest sfârșit de săptămână (NEAMȚ)

0

În perioada 10-11 februarie a.c.,  polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și polițiști din cadrul Secțiilor de Poliție Rurală Gârcina, Săbăoani, Dulcești, Ion Creangă, Ștefan cel Mare și Sagna au acționat, pe raza de competență, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, descurajarea faptelor antisociale și prevenirea evenimentelor rutiere.

În urma activităților desfășurate, pentru abaterile contravenționale constatate, au aplicat 233 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au retras 6 certificate de înmatriculare și au reținut 4 permise de conducere, fiind depistate în flagrant 4 infracțiuni la regimul rutier.

Totodată, forțele de ordine au procedat la verificarea localurilor din zona de competență.

***

La data de 10 februarie a.c., în intervalul 08:00-20:00, 25 de polițiști de rutieră au acționat, sub coordonarea Serviciului Rutier Neamț, pe linia combaterii consumului de substanțe psihoactive și al alcoolului.

Polițiștii au aplicat 139 de sancțiuni contravenționale, 5 conducătorilor auto depistați sub influența alcoolului, 10 pentru neacordare de prioritate pietonilor sau vehiculelor, 22 pentru abateri ale bicicliștilor și 102 de alte abateri la regimul circulației rutiere.

De asemenea, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 18 permise de conducere, fiind depistate în flagrant 7 infracțiuni la regimul rutier.

Sursa: IPJ Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate