Susținem 1000% proiectul pe care PNL Neamț a promis că îl bagă pe ordinea de zi la următoarea ședință de consiliu județean

1

PNL Neamț a declarat în conferință de presă că va face un proiect de hotărâre la consiliul județean, cel târziu la următoarea ședință ordinară, prin care să se supună la vot demiterea unui consilier județean și a directorului DGASPC Neamț.

Avem totuși temeri bine întemeiate că declarația PNL este doar o minciună, deoarece ar cam trebui să forțeze legea să facă ce au promis și mai suspicionăm că ar exista și o înțelegere politică ca să favorizeze rămânerea pe funcție a cel puțin uneia dintre persoanele pe care ei ziceau că le vor propune să fie demise.

Susținem acest proiect în speranța că liberalii nu fac și de data asta jocul altui partid pe la spate în timp ce pe față îi critică să nu se vadă la București blatul de la Neamț.

După ședința ordinară care va urma la Consiliul Județean Neamț vom reveni asupra acestui subiect.

Hai, PNL Neamț, forța fie cu voi! Aveți acum ocazia să dovediți că nu e blat și că nu sunteți doar niște măscărici. Publicația noastră va susține 1000% proiectul PNL de demitere a celor doi. Ia să vedem cum faceți voi proiectul, cum îl puneți pe ordinea de zi și cum participați la vot.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Adri spune

    Sa ramana in functie pana vor fi prinsi cu spaga-n buzunar , adica niciodata , dar la spital se dau plicuri nonstop in continuare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate