Suspiciuni de manipulare a populației prin RO VACCINARE

6

Mai jos avem două capturi de ecran.

În postarea de la RO VACCINARE li se spune românilor despre 3 pacienți în terapie intensivă cu noua tulpina Delta, se formulează îndemnuri la vaccinare si se prezintă o poză care, din contextul postării se înțelege că este poză cu pacienții din spitalul de care se vorbește în postare și care se luptă pentru viața lor pentru că nu erau vaccinați.

Poza prezentată de RO VACCINARE azi este de fapt o poza realizată la Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila” acum câteva luni. Iată cele două poze de la RO VACCINARE si de la spital, poze făcute din unghiuri diferite acum câteva luni.

De ce vorbesc cei de la RO VACCINARE de oameni grav bolnavi azi, dar prezintă poze de acum câteva luni de zile ca și cum ar fi de actualitate? Este o întrebare logică pe care și-o pune orice om, fie că e pro sau contra vaccinare. Este o întrebare care nu are cum să nu nască suspiciuni despre o posibilă tentativă de manipulare a populației prin prezentarea de fotografii cu impact emoțional, dar care de fapt nu prezintă o situație actuală conform textului.

6 Comentarii
 1. Kyky spune

  Pai sa dea din spital reportaje in direct,de ce sa faca doar poze si alea sa fie de anu trecut…
  Sa ne vaccinam,de ce…sa murim peste 2 3 ani…sau sa se declanseze cine stie ce celula canceroasa sau altele…mai treziti va…

 2. George spune

  Foarte tare . Bravo

 3. dante spune

  Ce vreti sa spuneti cu acest articol ca nu inteleg? Ce ati fi vrut, sa faca un film artistic de actualitate cu bolnavi de la ATI, de ieri, de alaltaieri? Nici macar articolul vad ca nu este semnat, sau o semnati anonima….Voi nu ar trebui sa va numiti ” ziaristi” sau ” ziar online”…sunteti de toata jena si manipulati lumea cu articole false, inducand in eroare ca boala nu este grava sau chiar ca nu exista….Pe pachetele de tigari sunt poze de actualitate sau reale?va intreb asa ca sa vad cum ganditi……daca sunteti impotriva vaccinarii macar taceti…….cum se face ca cei care sunt impotriva vaccinarii sunt cei mai vocali iar cei care au facut vaccinul stau in banca lor?

  1. M am saturat de prosti spune

   Prostia-i la putere!!!!
   „85% din populatia Romaniei e imbecilizata!” Popa popa’s…2014, Adevarul
   Nah…ca alti semneaza…esti multumit?

  2. Andy spune

   Nu trebuie să te mire faptul că scriu cei nevaccinați pentru că cei vaccinați au început să dispară datorită experimentelor cu așa zisele vaccinuri. Ai să te convingi pe propria piele.

 4. Andrei Varga spune

  Pentru că s-au terminat pauza de vara .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate