Suspecti de furturi de cablu prinsi în flagrant de politisti

0

În noaptea de 10/11 noiembrie, în jurul orei 00.20, un agent de politie din cadrul Biroului Criminalistic Piatra Neamt a sesizat Politia municipiului Piatra Neamt, despre faptul că pe str. Orhei mai multe persoane efectuează lucrări la reteaua subterană apartinând unei societăti comerciale de comunicatii. Echipajul de politie care s-a deplasat la fata locului a procedat la legitimarea respectivelor persoane, care au declarat că sunt angajate ale firme de comunicatii si efectuează lucrări la reteaua de fibră optică. Persoanele au fost identificate ca fiind V. Cristian, de 22 de ani si V. Ion, de 25 de ani, ambii din Bucuresti, G. Andrei, de 22 de ani, din Piatra Neamt, A. Silviu, de 23 de ani si A. Bogdan, de 20 de ani, ambii din comuna Ion Creangă. În urma verificărilor efectuate, politistii au constatat că cei cinci nu aveau autorizatie de efectuare a acelei lucrări, fapt pentru care au fost condusi, pentru cercetări, la sediul Politiei municipiului Piatra Neamt.
La fata locului au fost găsite două autoutilitare, una dintre acestea având prinsă de bara din spate o sufă metalică, iar în cealaltă autoutilitară au fost găsite unelte de săpat, cablu de fibră optică si fragmente de cablu cu miez de cupru. Politistii au stabilit că suspectii, care purtau echipament de protectie reflectorizant si delimitaseră locul cu jaloane, au sectionat cablul subteran de pe str. Orhei, acesta urmând a fi extras cu ajutorul sufei metalice legată la autoutilitară, însă au fost prinsi în flagrant de politisti. În prezent politistii efectuează cercetări pentru documentarea întregii activităti infractionale a grupului, cei cinci fiind suspectati si de comiterea unui furt de cablu, prin acelasi mod de operare, faptă sesizată în data de 9 noiembrie 2010.

I.P.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate