Suspecti de furt dintr-o scoală, identificati de politisti

1

Politistii Sectiei nr. 2 Politie Rurală Săvinesti au continuat cercetările într-o reclamatie de furt dintr-o scoală din comuna Costisa, judetul Neamt, depusă în data de 14 decembrie 2012 si în urma investigatiilor au identificat suspectii ca fiind: S. V., de 14 ani, C.I., de 14 ani si T.V., de 16 ani, toti din comuna Podoleni, judetul Neamt.
Politistii îi suspectează pe cei trei minori că, în noaptea de 13/14 decembrie 2012, au pătruns, prin efractie, într-o scoală din comuna Costisa, judetul Neamt si din cancelarie si biroul directorului au sustras 3 laptopuri, o cameră video, un aparat foto, un reportofon, o cameră web, valoarea prejudiciului creat fiind estimată la suma de 8.000 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat în proportie de 95 %, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    Daca nu-i prindeau,chestia asta o treceau „minorii”la capitolul Antrenament in conditii reale.
    Acuma,daca si ei stiu dictonul „repetitio,mater studiorum”inseamna ca vor continua pana cand nu i-a mai prinde nici dracu’
    Si cine stie,poate,peste vre-o 16 ani,ii vom vedea la brat cu o limuzina,ultimul tip,conducand o tipa tunata.
    Si le vom spune aplecandu-ne usor,sa traiti dom’Patron,iar omul de afaceri,ne va spune :hai valea bai calicilor,ca nu va dau nimic. La munca,parazitilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate