Suspect de coruptie sexuală si ultraj contra bunelor moravuri identificat de politisti

1

În urma cercetărilor efectuate, politistii Biroului Investigatii Criminale Piatra Neamt l-au depistat pe M. Adrian, de 37 de ani, din Piatra Neamt, suspect în cele două reclamatii prin care se sesiza faptul că, în locuri publice, două fete cu vârstele de 8 si respectiv 10 ani, din Piatra Neamt, au fost acostate de persoane necunoscute.
Fată de suspect s-a dispus începerea urmării penale sub aspectul comiterii infractiunilor de coruptie sexuală si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. S-a luat măsura internării bărbatului la Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Neamt. În functie de concluziile expertizei psihiatrice vor fi luate măsurile legale. Politistii recomandă cetătenilor să sesizeze prezenta oricăror persoane cu un comportament suspect, prin 112 sau patrulelor de politie aflate în preajma scolilor!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. marius spune

    Astora,le-ar trebui taiat „cicurelul”,apoi angajati ca hadambi la curtea vre-unui boier de astia de tip nou,sa le pazeasca”onoarea”.

    Pentru curiosi : http://dexonline.ro/definitie/had%C3%A2mb

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate