Suspans mare la PNL Neamț, Cozmanciuc a primit mână liberă să ”reconstruiască organizația”

2

Deranj mare la PNL Neamț, Cozmanciuc a primit mână liberă să ”reconstruiască organizația”. Reconstrucția se pare că va începe cu o ședință ce va avea loc în această seară în jur de ora 19.00 și va fi la fel de ”liniștită și normală” ca precedenta, ba poate chiar mult mai ”liniștită” .
Se vor oferi flori complotiștilor, se vor cânta cântece vesele și se va fuma pipa păcii .
Acum să vedem ce va face președintele PNL Neamț cu mâna liberă primită căci au mai fost și alții înaintea lui care au primit mână liberă dar nu vreau să spun ce au făcut cu ea …

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. motanu'descaltat spune

    nu le ste greata?! cand s-a format USL-ul lu’ peste prajit, toti liberalii ii blamau pe portocalii! acum ce sa vezi, s-au infratit cu banditii-banditilor care au ciontit pensiile, salariile etc si cred ca pulimea ii vor vota din nou!!! bai hotilor nu va este rusine?!! cand naiba scapam de bandele astea organizate din judetul nostru?! TITA ERA MIC COPIL PE LANGA DERBEDEII ASTIA CARE SUNT LIBERALI, PORTOCALII, PRAZULII, ROSII SI …!!!

  2. Stefan spune

    Organizatia PNL Neamt e condusa de dl. Cozmanciuc ,domiciliat in Iasi ,pupilul politic al distinsului domn Relu Fenechiu.Organizatia de femei a PNL Neamt e condusa de o doamna domiciliata in Brasov.Organizatia Piatra-Neamt e pastorita de dl. deputat Radu Surugiu, nascut in Piatra-Neamt dar traitor de multi ani in Bucuresti si ales intr-un colegiu din Suceava!Se pare ca la Neamt si in special in Piatra-Neamt nu se mai gasesc oameni capabili sa sustina o organizatie serioasa..Ori nu sunt lasati sa faca?!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate