SURSE: Florentina Luca-Moise nu mai este Inspector Şcolar General al Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ

5
 • SURSE: Florentina Luca-Moise nu mai este Inspector Şcolar General al Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ.

După plecarea din PSD, Florentina Luca-Moise a pierdut și funcția pe care o deținea prin numire de la București, pe linie politică, nu în urma susținerii vreunui concurs de ocupare a postului de Inspector Şcolar General al Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ.

ACTUALIZARE:

Comunicat de presă

Închei astăzi mandatul în fruntea Inspectoratului Școlar Neamț. Aleg să fac acest gest de onoare și să plec, ținând fruntea sus, din poziția de manager al acestei instituții, în care am muncit enorm, cu devotament și responsabilitate, din aprilie 2022 și până astăzi. Activitatea mea a fost transparentă, dedicată, în totalitate, unităților de învățământ, iar singura politică pe care am făcut-o a fost cea a elevului!
Nu a fost zi, în acești aproape doi ani, în care să nu fiu conectată la Educația județului Neamț, fie că vorbim despre concursuri, olimpiade, probleme de logistică, evenimente în școli, ședințe cu managerii, discuții cu primarii și lista poate continua. Doi ani de muncă fără oprire, fără odihnă, fără alte priorități!
Vreau să le mulțumesc, din toată inima, colegilor dascăli, pentru colaborările de excepție, vreau să dăruiesc părinților recunoștința mea pentru empatie și suport, dar, mai ales, elevilor nemțeni pentru sinceritate, deschidere, ambiția de a învăța și de a ne da speranța că viitorul va fi unul demn și sigur! Mulțumesc doamnelor și domnilor directori ai unităților de învățământ, pentru proiectele prin care am susținut elevii, pentru eforturile comune, pentru disponibilitate și deschidere! Nu în ultimul rând, mulțumesc doamnelor și domnilor inspectori, minunaților mei colegi! Împreună am făcut o echipă de excepție, ne-am sprijinit unii pe alții, ne-am încurajat și ne-am dus cu altruism sarcinile la bun sfârșit. Apreciez efortul și valoarea fiecăruia dintre dumneavoastră, voi fi un partener de nădejde al educației nemțene, oriunde aș fi! Drumul vocației continuă!

Florentina Luca-Moise

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
5 Comentarii
 1. Ionel spune

  Eh, comentarii răutăcioase, dar dacă doamna are principii-dupa cum bate vântul în politică- mai bine ca a plecat.

 2. Cabana 3 brazi spune

  Aduc un pios și inocent omagiu odată cu aceasta mare pierdere a valorii educationale nemțene!
  O decizie profund îngustă care ca costa învățământul nemțean și viitoarele generații!

  1. Michelangelo spune

   Manevre politice. Sistemul e putred. Vine altul(alta), numit(a) politic. Așa că nu cred in lacrimi de crocodil.

  2. Rodica Cojoc spune

   Susțin din toată inima!!!

 3. Munteanu Dumitrita Elena spune

  Cu siguranță v-ați ocupat de multe lucruri dar a-ți uitat să vă dedicați și școlilor din mediul rural unde profesorii titulari sunt în concedii și sunt înlocuiți de niște pensionari care nu lucrează cu elevii . A-ți mai pomenit un profesor care le spune elevilor ca nu îi pare rău de ei deloc , el este acolo nu pt ca îi place ci pt faptul ca a fost trimis și tot acest profesor de când e ajuns în școala generală Stefan cel Mare nu lucrează absolut nimic cu elevii în afară faptului ca acasă au de făcut compuneri și poezii. Dragi inspectori și profesori părinții nu-și trimit copiii la școală să devină poeți … unii au așteptări mai mari și fac sacrificii pt a le crea un viitor mai bun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate