Surse: Ciucă vine la Neamț să se facă de râs și să lanseze candidații PNL

2

Săptămâna aceasta se zvonește că fostul premier și actual președinte al PNL va veni la Neamț să lanseze candidații PNL și să se facă de râs.

De ce să se facă de râs? Deoarece liberalii nu au reușit să găsească niciun obiectiv, nici drum, nici un parc, nicio școală sau orice altceva făcut de PNL în Neamț și caută acum niște afaceri private de succes unde să își lanseze candidații și, desigur, să profite de imaginea de afaceriști de succes a privaților care au muncit, au accesat fonduri și au făcut performanță.

Sursele noastre ne spun că la Piatra-Neamț locul ales este noul sediu Autonom, iar în zona Roznov – filiala Henkel. Cel mai probabil vor fi mobilizați și membri PNL din zonă, dar din păcate va fi un moment jenant să nu poți să îți lansezi candidații din locuri care să te reprezinte ca realizări în județ și să apelezi la astfel de tertipuri, agățându-te disperat de imaginea de succes a unor afaceri private la care statul nu a contribuit cu mare lucru, ba, din contră, le impozitează și le taxează din ce în ce mai mult.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Paul spune

    După ce îi lansează bine, le recomand o plimbare pe coridorul de mobilitate urbană…

  2. Emilian Barbu spune

    Corect ar fi sa vina si cu partenerul Ciolacu, sa se faca de ras amandoi, in sala de festivitati a machetei grandiosului spital judetean, pe care l-au tot promis ambele partide de ceva ani.
    Daca nu vor incapea, sa mearga la spitalul de la Buhusi sau la cel de la Moinesti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate