Surprinși în timp ce transportau materialul lemnos tăiat ilegal

2

lemnÎn ziua de 18.02.2015, în jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Alexandru cel Bun, în timp ce efectuau serviciul de patrulare, au surprins în pădurea Ocolului Silvic Vaduri doi bărbați, de 77 și 38 de ani, din Bistrița în timp ce transportau material lemnos cu un vehicul cu tracțiune animală. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că șase arbori de esență frasin, cireș, plop și stejar, nu prezentau marca silvică, fiind tăiați fără drept de pe proprietatea unui localnic, în vederea folosirii ca lemn pentru foc.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii tăierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din rădăcini, fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate, constituie infracţiune silvică”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 108 din Codul silvic.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. feraru marcel spune

    Organili, e vigilente si palmasilor ar trebui sa le intre in cap, ca de la Vladica, pana la Opinca, nu mai fura nimeni !! Nu-i de joaca !!

  2. mickey9999 spune

    Se da amenda sau se face bulau? Sau se face „niznai”? Eh???Ba! A intrat cineva la bashca in urma”taierilor ilegale”?
    As face puscarie pentru „tentativa de plantare ilegala de copaci”
    As planta vreo 200 pe cheltuiala mea , care-i legea vis-a-vis de asta ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate