Surprinși imediat după ce au săvârșit infracțiunea de furt

1

PV - Porumb RoyaltyÎn ziua de 17.02.2015, în jurul orei 19.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gâdinți, au surprins în flagrant doi bărbați de 36 și 31 de ani, din aceeași localitate, care se deplasau pe DN 15D, cu un vehicul cu tracțiune animală în care transportau cantitatea de 200 kg porumb. În urma cercetărilor s-a stabilit că porumbul ar fi fost sustras în aceeași zi din cultura de porumb situată în punctul Radi din comuna Gâdinți, cauzând un prejudiciu de circa 200 de lei.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate.

Ieri, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Gâdinți au continuat activitățile de verificare și patrulare pe raza comunei și în jurul orei 10.30 au surprins în flagrant un tânăr de 19 ani, din Gâdinți, care transportat pe DN 15 cu un atelaj hipo cantitatea de 200 kilograme de porumb pe care a sustras-o din cultura aceleași persoane situată în câmpul Radi din localitate. Și în acest caz prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.
Celor trei bărbați le-au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. xx spune

    Sintem totusi la final de februarie si acum mai sint „culturi „de porumb din care au furat unii?Cind se apuca proprietarul de recoltat?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate