Suprins de camerele video în Piatra-Neamț: Poliția solicită sprijinul cetățenilor în vederea identificării. Îl cunoașteți? (FOTO)

0

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț solicită sprijinul cetățenilor pentru identificarea unei persoane, în vederea soluționării unui dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Persoana în cauză a fost surprinsă de camerele video amplasate în exteriorul unei unități bancare, din Piatra Neamț.

La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați de către un bărbat, de 65 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, la data de 10 februarie, în jurul orei 14:50, o persoană necunoscută și-ar fi însușit pe nedrept suma de 2.000 de lei, eliberată cu întârziere de bancomatul unității, la scurt timp după ce persoana vătămată ar fi intrat în unitatea bancară, pentru a solicita lămuriri.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informații care pot conduce la identificarea persoanelor din imagini este rugat să anunțe Poliție municipiului Piatra-Neamț, la telefon 0233/207009.

Sursa/Foto: IPJ Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate