Supraomul Vasile Adamescu

9

Emisiunea  postului de televiziune Antena 3 “In premiera” cu Carmen Avram a prezentat un subiect zguduitor, impresionant, care demonstreaza ca nimic nu este imposibil. Numele sau este Vasile  Adamescu. Este orb, surd si mut, iar cazul sau este unic in Romania si unul dintre cele 20 de cazuri care exista in intreaga lume. Desi nimeni nu ii dadea nicio sansa, Vasile Adamescu este pentru cei din jur un supraom. Vezi cum a reusit Vasile Adamescu sa invinga tacerea si intunericul in acest fragment al emisiunii “In premiera”.

9 Comentarii
 1. Marin56 spune

  Poi vad ca scrie : nu exista acest videoclip

 2. flavius delean spune

  Lucrurile de genul acesta massperie. Interesant ar fi cum isi imagineaza el lumea in care traieste din momentr simturile fundamentale ii lipsesc…Ce bucurii, ce speranta, ce aspiratii poate avea un astfel de om. Faptul ca traieste impacat cu el insusi este un miracol..

 3. Cleopatra Adam spune

  Incredibil si ma bucur enorm ca se poate face minuni de felul acesta.Ii multumesc verisoarei mele Marinela Marin care mi-a trimis acest articol.Este un bun exemplu pentru toata lumea si in special daca se poate ajuta.
  Multumesc C.ADAM

 4. aurora ionitescu spune

  Uluitor! De fiecare data cand vad emisiunile dvs ,ma intreb de unde faceti rost de aceste teme? Sunt de-a dreptul impresionante ,majoritatea dintre ele. Felicitari!Sunteti o echipa valoroasa! Succes in continuare! Cu admiratie,prof. aurora ionitescu

 5. jadfhigvjqha spune

  E un om uimitor

 6. Mircea spune

  Multumesc ca macar aici a ajuns acest clip.Nu inteleg de ce nu i se face unui om ca Vasile Adamescu o promovare mai mare.Ar trebui ca toti sa-l avem pe el ca exemplu,.

 7. prof. Istvan Javorek spune

  Mi s-a facut o placere nemaipomenita sa revad pe Vasile. In anii 1960 am antrenat pe Vasile, la Scoala de Orbi din Cluj. Noi aveam o stringere de mina speciala, cu care el m-a recunoscut totdeanua. Vasile m-a chemat pe mine: Profesor Javorek. Aveam foarte multe scrisori de corespondenta de la el, pe care din pacate, cu parasirea tarii am pierdut. Tare a-si vreau sa refac legatura cu el. A-si fi foarte bucuros daca cineva ar putea ajuta.
  Salutari Istvan Javorek

 8. yks spune

  da la fel de incredibil este ce a facut si stalin sau hitler, exista oare o masura cu care poti masura ce poate face un om ?

 9. Radu spune

  Am vazut aceasta emisiune si aproape am plans este incredibil ce poate face un om !Este un bun exemplu pentru oricine, copil sau adult.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate