“SuperNanny” vine la Piatra-Neamț – Conferinţa “Gestionarea asertivă a comportamentelor dificile ale copilului”

7

Asociaţia pentru formare şi dezvoltare continua organizează în data de 9 mai 2015, ora 10:30, la Hotelul Ceahlău din Piatra-Neamț, Conferinţa “Gestionarea asertivă a comportamentelor dificile ale copilului”, susţinută de Irina Petrea, cunoscută pentru emisiunile sale de televiziune “SuperNanny”, “Copii contra părinţi”, “Cei 7 ani de acasă” (dar şi pentru cărţile, publicaţiile, articolele şi interviurile sale).

nannyConferinţa face parte din Campania Un părinte mai bun, care prin organizarea seminariilor, a evenimentelor interactive la nivel naţional, îşi propune să vină în sprijinul tuturor părinţilor ce îşi doresc să devină mai buni, mai eficienţi, în “meseria” lor zilnică pe cât de frumoasă, pe atât de solicitantă, aceea de a fi părinte. Desigur, la această întâlnire sunt aşteptate și cadrele didactice.
Tema aleasă aduce în atenție problema gestionării corecte și benefice pentru copil și pentru relația părinte-copil a comportamentelor dificile.

Oricărui părinte i se poate întâmpla să trăiască momente în care să se simtă derutat, confuz, vexat, enervat, exasperat de comportamentul copilului sau. Emoții dintre cele mai intense îl pot răvași și reacția să emoțională poate să-l facă să spună cuvinte aspre, să ia decizii pe care să le regrete și să determine pe mai departe comportamente dificile și inadecvate din partea copilului. Așa se poate aluneca ușor-ușor într-un cerc vicios în care copii și părinți deopotrivă se simț nefericiți și neînțeleși unii de alții.
În cadrul conferinţei, participanţii au posibilitatea de a adresa întrebări şi a primi lămuririle necesare în problemele ridicate, din partea specialistului Irina Petrea.

Important de precizat este faptul că participarea este posibilă numai pe baza înscrierii prealabile.
Mai multe informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat: www.unparintemaibun.ro

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
7 Comentarii
 1. mickey999 spune

  I-haaaaaa, iaca Irinuca s-a intors in patrie!
  Pai cum ? O cheama iar Irina Petrea? Nu Irina Sullivan??
  Irinuca, ai innebunit? Care-i treaba ? Ia destainuie-te aicisha pretinului tau ….setos…din totdeauna.
  🙂 🙂 🙂

 2. Spiridon Victoria spune

  Am gasit cum ma pot inscrie.

  1. mickey999 spune

   Te felicitam!
   Esti cadru si ghidon didactic istetz draga Victoritza.
   Recunoastem asta aicisha !

   🙂 🙂 🙂

 3. Spiridon Victoria spune

  Sunt cadru didactic.Cum ne putdm inscrie?

 4. feraru marcel spune

  Incetu’ cu-ncetu’ importam tot felul de activitati si comportamente specifice unei anume culturi, daca-i putem spune asa, occidentale…. Comportamente, normale, pana acum cativa ani, devin mai putin eficiente, astazi. Maturii, sunt sfatuiti sa apeleze la „specialisti” la psihologi chiar, pentru a trece peste problemele de zi cu zi. Altii, ne trimit de zor la biserica, citindu-ne si ctandu-ne tot felul de mesaje ale unor sfinti. Ni se spune sa facem „ce zice popa” de tot felul de deontologi ai comportamentului. Pic cu pic, incet da’ bine, ni se spala creierul, indreapta circumvolutiunile, urmand ca peste ani sa ajungem ca-ntr-un ev mediu informational, cand vom crede neconditionat ce ni se va servi ! „CREDE SI NU CERCETA”!!….., va deveni din nou leitmotivul existentei multora ! Si…..va veni ziua, cand vom afla ca focul e magic si vine din atelierul lui Hefaistos, furat de Prometeu ! In acest timp Vasile Porojan, se va-nmulti si nu va da doi bani pe „specialisti”, urmand sa ia de la fraierii bine crescuti, tot ce au nevoie…. O sa-i doara exact-n cur de termenii astia intelectuali si valorosi !

  1. mickey999 spune

   Eu trec cu success de problemele zilnice cu ajutorul celor mai buni prieteni : Ruger, Chiappa Rhino si AK47.
   Niciodata nu m-au lasat si nu ma vor lasa la greu.
   Precizie si eficienta totala.
   Recomand tuturor in special posesorilor de certificate de casatorie

   :-):-):-)

   1. Preacuviosul Ghertzoi spune

    Se pare ca daca inglejii lo avut pe gec za naif noi neam proscopit cu maic za gan ! auoleo un nou interpol in taun ?? lua-ti masuri !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate