Supermarket nonstop 24/24 la Piatra-Neamț

16

Supermarketul Profi din Piatra-Neamț, zona Orion/Dărmănești este deschis nonstop, 24 din 24.

arsene

cuc
16 Comentarii
 1. Tei spune

  D.na Maricica, nu va mirati ca tinerii nutresc asemenea sentimente fata de dumneavoastra si fata de alti pensionari asemeni pentru ca atitudinea dumneavoastra ii alimenteaza. Sigur ca vor si ce e rau in asta? Daca muncesc e normal sa si vrea o viata mai usoara!

 2. Maricica spune

  Tineri vrea tot odata si casa si masina da munca nu.

 3. Tei spune

  Multi investitori pleaca pt ca birocratia ii doboara . Nu muncesc tinerii? Pai angajatorii din Romania in special din Moldova s.au obisnuit sa .si indese conturile cu tot profitul iar angajatul sa vina daca se poate pe 2 lei si sa spuna si „sarut mana”.

 4. Maricica spune

  Pensile trebuie sa se mareasca casa avem si noi putere de cumparare.Pensionari merg la aceste supermacheturi si cu pensiea din Romania umple cariciorul numa pe jumate.Aceasta tara frumoasa si bogata a fost creiata de noi si tinerii sa faca si ei ceam facut noi.

 5. Varga Sandor Andrasz spune

  Cine sa deschidă ? Economie planificată nu mai exista .
  A, Ceaușescu e mort .De multă vreme .
  Cam astea sunt ultimele noutăți, tanti Maricica .

 6. Tania spune

  Nu despre pensie este vorba aici.Ci despre faptul ca, orasul nostru s-a umplut de fake supermarketuri.Trebuiau deschise mai puține și mai bune,iar în rest sa-i lase și pe localnici să aibă magazine deschise,sa aiba si ei din ce sa trăiască.Parerea mea,parca ar conta.

  1. Varga Sandor Andrasz spune

   Nu contează deloc. Este o părere stahanovistă, bolșevic comunistă și profund etatistă nord-coreeană .
   Se deschid privat și la liberul arbitru al celui care are bani sa deschidă .

 7. Emy spune

  O Inițiativă. Buna pentru ce i care POFTESC Merinde din Carne. , La. PROFI Ce e cu Adevărat BUN este Faptul că Găsești. Carne Proaspătă de TM , și Uneori. pe la Raionul.Legume Fructe , produse. OK , in. rest. Între. ei și ce i de la MERE Nu e o Diferență. Mare .,cel puțin. Cele. Branduite PROXI ,uitați de ele . ATENT. Selecționate și Produse cu Deosebită GRIJA !? Poate sa ți i ei Grija .

 8. Maricica spune

  Sa deschida fabrici sa aiba une lucra tineri nu supermacheturi sasi ieie tigari si bautura.Noua cine ne plateste pensile?

  1. Popa Marin spune

   Sa ti plateasca pensia la cine ai lucrat/cotizat,nu tineretul….ei daca lucreaza,lucreaza pentru a avea ei o pensie la batranete!! Spor la munca!!!

   1. Panamea spune

    Nu mai bateti apa degeaba cu pensiile, după ce faceti evaziunii la greu la orice tarabă si magazin, vreti pensii…platiti impozite apoi cereți..pomanagiilor.

   2. Body76 spune

    Cei ce lucrează acum plătesc pensiile celor celor ieșiți la pensie,când vom ieși noi la pensie,aceasta va fi plătită de cei ce sunt inca in campul muncii.Asa funcționează treabă.Ca banii pe care ii cotizezi la pensie cat încă lucrezi,nu se duc in vreun cont și la bătrânețe îți este plătită pensia de acolo.

  2. Alexandru Augustin spune

   Doamna Maricica, tinerii nu ar trebui sa muncească pentru a va plăti pensiile dumneavoastră, ar trebui sa muncească pentru a-și construi un viitor.

   1. Maricica spune

    Si mie cinemi plateste pensiea?

  3. Cavad spune

   Putem deschide multe fabrici. Problema este ca tinerii NU vor sa munceasca.
   Multi investitori pleaca din Romania, pentru ca populatia apta de munca refuza sa se angajeze.

   1. Maricica spune

    Nici munca fara pine nici pine fara munca

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate