SUPERKOMBAT Final Elimination World Grand Prix Piatra Neamt, Romania 15 Octombrie 2011, ora 21:30

0

Circuitul SUPERKOMBAT din sezonul 2011 se apropie de final, la Piatra Neamț având loc gala SUPERKOMBAT Final Elimination WGP înainte de Marea Finala ce se va desfasura in orasul german Frankfurt. Promoterul Eduard Irimia pune in scena la Piatra Neamt un eveniment special: MEGA FIGHT Superkombat unde Bob SAPP va lupta in premiera pe reguli K-1 in Romania cu Muntele Bihorului Alexandru Lungu.

Acest eveniment va gazdui ultima piramida eliminatorie cuprinzand un numar de 5 superfighturi cu eroi din Local Kombat vs sportivi din toate colturile lumii, inainte de Finala de la Frankfurt Pe langa meciurile dedicate categoriei grea vom avea parte si de un meci de titlu mondial sub egida federatiei Wako PRO unde Ionut Atodiresei il va intalni pe detinatorul centurii Diogo Neves din Portugalia. Promotorul Eduard Irimia a anuntat ca vor fi o serie de co-main eventuri in aceasta gala prin prezenta eroilor Morosanu, Iftimoaie, Lungu si Atodiresei dar si meciuri asteptate cu noile senaztii din circuit precum Bogdan Stoica.

Cel mai interesant meci din aceasta Gala este cu siguranta reprezentat de infruntarea dintre Alexandru Lungu luptatorul roman de MMA care va lupta in premiera pe reguli K-1 cu superstarul american Bob Sapp. Eduard Irimia ne asigura ca meciul intitulat *Confruntarea Titanilor* va fi un spectacol de exceptie avand in vedere ca cei doi luptatori cantaresc impreuna mai mult de 320 kg. Acest meci a fost o surpriza inclusiv pentru Lungu ce a aflat in timpul conferintei de presa ca va lupta cu Bob Sapp. La Conferinta de presa au fost prezenti sportivii romani Ionut Iftimoaie, Ionut Atodiresei, Alexandru Lungu, Bogdan Stoica dar si promoterul Eduard IRIMIA – Presedintele FEDERATIEI LOCAL – KOMBAT – ROMANIA & Presedintele Circuitului SUPERKOMBAT, Dorel BULEARCA – Presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale de Contact si Nicusor STAN – Presedinte WAKO PRO Romania.
Totodata in cadrul acestei conferinte de presa a fost anunțat parteneriatul dintre FEDERAȚIA LOCAL – KOMBAT – ROMANIA și FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE ARTE MARŢIALE DE CONTACT, prima colaborare avand loc pentru meciul de titlu mondial Wako Pro. F.R.A.M.C. are sub coordonare kickboxing-ul din Romania in timp ce Federatia Local-Kombat este reprezentantul oficial al Wako Pro pentru Romania prin dl. Nicusor Stan. Acest Parteneriat dintre cele doua federatii este sustinut si de faptul ca F.R.A.M.C. prin Presedintele sau dl. Dorel Bulearca organizeaza si coordoneaza activitatile sportive oficiale a stilurilor de arte martiale de contact ce fac parte din federatie fiind creditata si detinand dreptul de a acorda si administra sistemul de acordare a licentelor pentru kickboxing-ul profesionist. Promotorul Eduard IRIMIA va include in galele sale si sportivi ai FRAMC din dorinta de a promova sporturile de contact la cel mai inalt nivel atat prin parteneriatul cu FRAMC cat si prin cel deja existent cu Federatia Romana de KEMPO. Cantarul Oficial pentru SUPERKOMBAT Final Elimination WGP va avea loc Vineri ora 16.00 la Galeria Mall Piatra Neamt.

Impreuna cu primarul orasului Piatra Neamt Gheorghe Stefan, Federatia Local-Kombat Romania inaugureaza Sala Polivalenta a orasului cu prilejul acestei gale.
Circuitul Premium Suberkombat – Piatra Neamt, România este transmis live pe EUROSPORT, SPORT.RO si PRO TV fiind emis în 83 de țări live în Europa, Africa ,Asia și Australia și în 60 de țări, in delay, în Africa și America de Sud.
Biletele pentru Gala SUPERKOMBAT K-1 ce va avea loc pe 15 Octombrie 2011 la Piatra Neamt sunt puse in vanzare in reteaua Eventim.ro, in magazinele Germanos, Vodafone si Orange din toata tara cu preturi cuprinse intre 50 Lei in public si 200 Lei pe scaune VIP.

– MECI DE REZERVA

Lucian Danilencu(ROMANIA) VS Jantje Siersma(OLANDA)

– SEMIFINALA A

Erhan Deniz (Turcia ) vs Rodney Glunder (SURINAM)

– SEMIFINALA B

Wendell Roche(OLANDA) VS Marian Baryla(POLONIA)

– SUPERFIGHT 92 KG

Bogdan Stoica(ROMANIA) VS Leon Miedema (SURINAM)

– SUPERFIGHT +96 KG

Sebastian Ciobanu (ROMANIA) VS Brian Douwes (OLANDA)

– SUPERFIGHT +96 KG

Ionut Iftimoaie (ROMANIA) VS Luca Panto(ITALIA)

– SUPERFIGHT +150 KG

Alexandru Lungu(ROMANIA) VS Bob Sapp(USA)

– SUPERFIGHT +96 KG

Catalin Morosanu (ROMANIA) VS TBA

– WAKO PRO WORLD TITLE 67 KG K-1 RULES

Ionut Atodiresei (ROMANIA) VS Diogo Neves(PORTUGALIA)

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate