Sunteți deranjați că a ajuns m**a în Parlament?

6

Un parlamentar s-a trezit să arate colegilor din opoziție semnul de țară al României. M**a noastră cea de toate zilele. M**a pe care o evocăm la toate manifestațiile, în mii de comentarii pe internet, în vorbirea de zi cu zi, în trafic. De atâta m**e în spațiul public și copiii de grădiniță folosesc acest cuvânt între ei și în curând îl vor folosi și la adresa profesorilor sau părinților.

M**e la politicieni, m**e  la polițiști, m**e la preoți, m**e la presă, m**e la alți șoferi, m**e cât cuprinde și peste tot. De azi m**e și în Parlament.

Dă românul like la fiecare m**e pe care o încasează un politician, un jurnalist, un polițist, etc. Deci, nu putem spune decât ”M**e, bine ai venit și în Parlament”.

Singura supărare reală nu e aceea că un parlamentar a arătat un semn obscen altor parlamentari, ci că parlamentarul era de la PSD. Dacă nesimțitul ar fi fost de la PNL sau USR și ținta gestului mârlănesc ar fi fost PSD-iștii, aduna mii de like și încurajări.

Acesta este nivelul la care noi, românii, ne manifestăm. Doar dăm și încurajăm datul de m**e. Atât ne duce capul. 

Recent, în România și Bulgaria, s-au scumpit carburanții. În România s-a dat m**e pe internet, în Bulgaria oamenii nu au dat m**e pe internet, ci au ieșit civilizat și fără înjurături și au blocat principalele artere de circulație din țară.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
6 Comentarii
 1. nicolae marinescu spune

  Pana la urma e un gest marlanesc al unui necioplit infect. Genul de javra pe care o gasesti si la PNL,si la USR,si la UDMR,si la PSD. Daca un om votat de cetateni,e drept,cetateni analfabeti si fara nici o treaba cu domeniul votatului constient,a ajuns in parlament,se presupune ca ar trebui sa aiba si o anume moralitate. Fireste,ea lipseste cu desavarsire. Tocmai ne-a lamurit din ce categorie de specimene face parte ….

 2. Duicu Mariana spune

  Ne-am obisnuit cu manifestarile „intelectualilor” de la USR..La ce obraz gros au nu cred ca s-au transformat peste noapte in exemple de pudoare si gingasie…

 3. eu spune

  incurci lucrurile foarte tare.cum sa fie o problema doar faptul ca acest individ e de la psd?!romanii civilizati si nu cei spalati pe creier au o problema ca astfel de gest este facut in parlament ,nu conteaza de la ce partid.acet gest de mahala nu arata altceva decat nivelul extrem de scazut al celor de la psd,lucru care dauneaza foarte mult intregii tari

 4. Cornel spune

  DA dar asta pentru că în Bulgaria trăiesc și niște greci , care au altfel de temperament .
  Nu stau mult pe gânduri ori să se c. ie ,că Noi , in prima faza civilizat ,un fel de avertisment , După care dacă văd că sunt Amăgiți , Urmează IURES ; s ar câteva geamuri , se produc niste incendieri, etc DA ce ne Doare pe Noi in RO , noi înainte că Turma la Abator. . Legat de Deranj SINCER Nu sunt ,In schimb daca tot o folosesc prin Forul legislativ Zic să de-a Ei O Lege Că Atunci când o arăți ,dai unor Organe ale legii să Nu se mai considere ULTRAJ ! Că doar le o dă și SUPERIORIi lor , Cei care fac , adoptă Legile pe care Ei le pun in Aplicare , Deci de ce să mai fie supărați ??

 5. mickey999 spune

  Nu cred ca poporul romanake e deranjat ca a ajuns m**a in Parlament.

  Daca e sa dam timpul inapoi cu vreo 18-19 ani era odata un mare om in USA care a explicat lumii intregi ca el si cu Mona lui cu un trabuc si o rochitza albastra….eh, pacate lumesti fratzica…

  Asa ca zic din nou : nu cred ca romanakele e deranjat ca a ajuns m**a in Parlament ci ca Parlamentul e plin de m***ti….vezi povestea americana, deh…

  Mai degraba asta e cauza

  🙂 🙂 🙂

 6. Onelian dalmatio spune

  Cei șapte ani de acasă valorează mai mult decât cele 9 facultății făcute în 8 ani a lui CIORDACHE, lui și mecla îl arată că este un neispravit.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate