Suflete nevinovate salvate cu ajutorul pompierilor și voluntarilor SVSU/IMAGINI (NEAMȚ)

0

În data de 21.04.2024, la ora 14:20, pompierii au fost înștiințați despre faptul că un cal a căzut într-o rigolă de scurgere a apei, în comuna Podoleni.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Podoleni și Punctul de lucru Roznov.
Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei, forțele de intervenție au acționat pentru scoaterea calului. Animalul a fost preluat de proprietarul acestuia.

********

În data de 21.04.2012, la ora 22:20, pompierii au fost solicitați să intervină în municipiul Roman pentru salvarea unui căprior căzut într-un bazin cu apă de pe strada Nicolae Bălcescu.


La locul indicat s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și membri ai SVSU Roman.
Cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialei, capriorul a fost scos din mediul ostil. Acesta a fost preluat de membrii SVSU Roman, care după un consult de specialitate îl vor elibera în mediul său natural
, a transmsis Căpitan Irina POPA – ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate