Succes absolut al “Trupei tinerilor actori amatori din Piatra Neamt”

2

Duminica 13 noiembrie 2011, la ora 17.00, s-a jucat in sala mare a Casei de Cultura a Sindicatelor din Piatra Neamt prima piesa de teatru a “Trupei tinerilor actori amatori din Piatra Neamt”. Regizata de Iosub Catalin, piesa de teatru a fost un succes absolut.

Aflata la prima reprezentatie din cariera sa, trupa de teatru a umplut sala mare a Casei de Cultura din Piatra Neamt, beneficind de un public nesperat de numeros.
Punerea in scena a piesei de teatru “Caragiale Reloaded” a reusit sa metamorfeze opera lui Caragiale si sa transpuna intr-o lumina moderna si atractiva texte ce pareau a fi perimate.
Regizorul si scenaristul Catalin Iosub, impreuna cu trupa sa de actori amatori, a reusit sa tina in priza timp de aproape o ora si jumatate un public format in mare parte din tineri, dar si din fini devoratori de cultura, smulgandu-le ropote de apauze de mai multe ori in timpul spectacolului.
Maniera comica, dar si subliminala, in care a fost regizata piesa s-a imbinat perfect cu daruirea si aplombul actorilor, defuland intr-un spectacol incisiv, ironic pe alocuri, dar mulat perfect pe realitatile nemtene, ceea ce a facut ca publicul sa se regaseasca in piesa de teatru si sa traiasca impreuna cu actorii fiecare scena.
Este de admirat faptul ca aceasta piesa de teatru a fost pusa in scena prin eforturile concentrate ale regizorului si tinerilor actori, iar intrarea a fost gratuita. Ne este rar dat sa vedem astfel de activitati in Piatra Neamt, cand un grup de tineri isi cheltuieste resursele putine pe care le are ca sa ofere un strop de cultura pietrenilor, fara sa pretinda sau sa astepte ceva in schimb.
Jos palaria! Suntem mandri ca www.ziarpiatraneamt.ro a fost partener media in acest proiect ambitios!

Iosub Robert

 

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. ina spune

    tare multttttttttttt mi-as dori sa fac parte dintr-o trupa de teatru – amatori (p.Neamt ). cu cine ar trebui sa iau legatura ? este o dorinta a mea din copilarie .

  2. dihorul spune

    Vai de capul vostru! ti-am zis eu ca asta-i viol in grup asupra culturii? asta-i cronica? unde sunt comentariile? de ce se jeneaza lumea sa comenteze? Iosub asta e cumva ruda cu tine domnule Iosub? Cred ca n-o sa lasi sa treaca acest comentariu dar macar stiu ca tu il citesti si mai afli odata parerea mea. Rusine ! Manelismul nu este cultura!

    ADMIN : E o coincidenta de nume doar iar piesa s-a jucat cu sala plina deci nu stiti ce vorbiti .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate