Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
miercuri 26 iunie 2019
 • :
 • :

Noul subprefect,Vlad Angheluță a depus juramantul

Vlad Angheluță este noul subprefect de Neamt . Din informatiile pe care le detinem , opinam ca noul subprefect a fost pus in scaun de presedintele PSD , Ionel Arsene .
Din pacate ne amintim cum in celalalt mandat politic dominat de PDL , cand venea prefectul sau subprefectul si spunea ceva, pai era litera de lege si chiar ne amintim cum a fost trimis la plimbare in cateva ore chiar presedintele din acea vreme a Consiliului Judetean Neamt , Vasile Pruteanu . Acum vedem o prefectura care constata ilegalitati, dar constatarile nu mai produc efecte, ba chiar sunt luate in deradere de unii alesi locali .
Ramane acum de vazut daca prefectura , prefectul sau subprefectul vor reusi sa faca altceva decat sa fie lasati sa vorbeasca singuri si sa fie trimisi cu jalba la instanta .
3 comentarii la “Noul subprefect,Vlad Angheluță a depus juramantul

 1. gabi

  Am si eu o intrebare, asa cum, probabil se intreaba toti cetatenii simpli.Oare pe ce criterii sunt numiti acesti oameni in asemenea functii inalte? Ce expertiza au ei in domeniu?Ce stiu ei? Unde au lucrat ei? Ce performante au obtinut ei?Etc. etc

  Raspunde
 2. Bravo, Ziar Piatra Neamt!

  Ca de obicei, jos pălăria! Reuşiţi să fiţi peste tot. Nu înţeleg cum publicaţia dvs. poate acoperi atâtea evenimente ( era să zic, cât două ziare Ceahlăul la un loc!).
  Din păcate, e diferenţă de la cer la pământ între reprezentanţii Prefecturii şi fosilele de la Consiliul Judeţean. Dl. Vişan ( şi chiar dl. Ignat) dădeau mult mai bine în cadru…

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *