Subiectul Liviu Negelschi este un subiect inchis pentru noi

2

Recent am publicat un articol in care va prezentam un contract intre un lider al opozitiei, domnul Liviu Negelschi si Primaria Piatra Neamt. De la acest contract au inceput sa apara in presa si multe alte probleme ale acestui  domn consilier.
In ultima perioada ne-au venit pe adresa redactiei suspect de multe informatii  si acte despre acest consilier. Noi stim cat de greu obtinem o informatie, stim cat de greu rasufla aceste informatii din interiorul unor structuri foarte bine inchise, motiv pentru care suspectam ca cineva s-a saturat de Negelschi si vrea sa il rada cu ajutorul presei, motiv pentru care  nu vom participa la tragerea pe roata a domnului avocat.
Cine vrea sa isi scoata chilotii din fund sa o faca cu mana lui sau cu a altei publicatii, nu cu mana noastra. Noi am spus ce am avut de spus pe acest subiect, iar cine nu a inteles substratul facem o recapitulare motivationala: Noi suntem o publicatie care nu este impartiala, ci este clar de partea oamenilor de rand. Domnul Negelschi a intrat in atentia noastra cand, in baza contractului cu primaria, firma sa de avocatura a pledat contra unui om nevoias cu cateva clase si cu un copil handicapat care cerea inapoi 100 de lei de la primaria Piatra Neamt. Acest raport incorect de forte ni s-a parut revoltator si am fost clar de partea acelui cetatean care cerea 100 de lei inapoi.
Celor care ne trimit informatii foarte bine documentate si cu acte atasate le transmitem ca asteptam aceleasi acte din partea lor, ca vad ca au acces, si in legatura cu celelalte firme de avocatura care au contracte cu primaria, asta daca nu cumva tinta lor a fost doar acest avocat.

Iosub Robert

 

 

 

 

 

 

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. dracon spune

    Acesta este unul dintre cei mai mari ordinari din toata Romania.Acesta si-a batut joc cei care lucrau la fostul CFS ca lingaul de baza a firmei Radici, unde impreuna cu conducatorii sindicalistilor au facut tot felul de matrapazlacuri.Dle Iosub ar trebui sa afle toata populatie cat rau a facut acest individ.

  2. cetatean_revoltat_apolitic spune

    Negelschi inca NU este in PUSCARIE ??

    Ori NU prezinta pericol local sa inteleg…ca avocat sa spunem ca NU , dar in calitate de consilier local ,NU prezinta un pericol local ??

    Sigur acest individ este dispus sa faca orice , numai sa nu ajunga nevasta lui FALAU….stie el de ce spun asta….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate