Străzile din jurul Parcului Zoo pline de turiști

3

strada-zoo

La acest sfârșit de săptămână, atât parcarea de la gară cât și strazile de la poalele muntelui Cozla s-au dovedit neîncăpătoare pentru mașinile cu numere de județe învecinate.
Acest aflux de turiști a fost o gură de aer pentru comercianții din zonele vizitate și sperăm să vedem cât mai multe astfel de momente pe viitor.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
  1. Stefan spune

    Trebuia sa pozati si in interiorul Parcului zoo!Mizerie, kitsch, delasare, bataie de joc fata de oameni si animale!Poate afla si dl. Chitic!Nu de alta dar e si o statuie de liberal pe acolo, poate ii vine inspiratia!

  2. Razvan spune

    Sunt de parere ca au venit sa vada vila lui Sorinel Samanu’. A mers vestea ca are arhitectura interesanta si atrage turisti.

  3. xx spune

    Ar trebui sa se suplimenteze fortele si sa se grabeasca pavarea drumului ce urca la gospodina care merge incet spre foarte incet(in urma au aparut deja denivelari) si sa se faca ceva cu monstruozitatea de la punctul belvedere

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate