Strategia judeţeană de dezvoltare a serviciilor sociale pentru perioada 2018-2022

0

În şedinţa de joi, 29 noiembrie, a Consiliului Judeţean Neamţ va fi supus aprobării un proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei judeţene de dezvoltare a serviciilor sociale pentru perioada 2018-2022 şi a Planului operational pentru implementarea strategiei. 

Iniţiator: Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Județean Neamţ

„Directia Generală de Asistenţă Socială şi  Protectia Copilului Neamţ a întocmit şi înaintat spre aprobare Consiliului Judeţean Neamţ, cu adresa nr. 44412/2018, Strategia judeţeană de dezvoltare a serviciilor sociale pentru perioada 2018 -2022 şi Planul operaţional pentru implementarea strategiei, avizate de către Comisia Judeţeană privind Incluziunea Socială, în conformitate cu prevederile Legii asistenţei sociale nr. 292/2011, cu modificările și completările ulterioare şi ale Hotărârii Guvernului nr. 797/2017 pentru aprobarea regulamentelor-cadru de organizare şi funcţionare ale serviciilor publice de asistenţă socială şi a structurii orientative de personal, cu modificările şi completările ulterioare.
Scopul elaborării şi implementării acestei hotărâri de proiect este de a dezvolta la nivel judeţean un sistem de servicii sociale unitar şi coerent capabil să asigure creşterea calității vieţii tuturor categoriilor vulnerabile de beneficiari şi incluziunea sociala a acestora, prin mobilizarea tuturor resurselor necesare, responsabilizarea factorilor relevanţi şi asigurarea unui parteneriat eficient în vederea respectării drepturilor acestora. ”,  se precizează în Expunerea de motive.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate