Strada Ștefan cel Mare se transformă ușor, ușor din zonă rezidențială în centură ocolitoare (FOTO)

8

De fiecare dată când se închide centrul orașului, strada Ștefan cel Mare se transformă din zonă rezidențială în variantă ocolitoare. Mașini bară la bară, microbuze, claxoane, înjurături și tot ce vrei găsești în zona care era până acum una dintre cele mai liniștite din oraș.

Din păcate pentru cei care locuiesc aici acesta este de abia începutul pentru că după ce se va pune în aplicare proiectul cu o singura bandă de circulație prin oraș, strada Ștefan cel Mare va deveni o variantă auto a orașului 24 de ore din 24.

Momentan vorbim de un disconfort dar în curând, dacă planurile primăriei se concretizează, vom vorbi de o scădere semnificativă a tuturor proprietăților din zona străzii Ștefan cel Mare deoarece una e să ai casa într-o zonă rezidențială și alta e să o ai pe centura orașului.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
8 Comentarii
 1. Andrei spune

  Ar fi misto si o cale ferata pe acolo. bonus. toate camioanele care vor sa ocoleasca orasul, s-o faca pe stefan cel mare. :))

 2. Companii spune

  Unde se face sportisimo în Piatra Neamț?

 3. Vasile spune

  Avem nevoie urgent de centura ocolitoare și un drum expres P.Neamt Bacău pentrucă suntem sufocați de trafic!Nu se mai poate! Toate casele de pe traseul Dumbrava ,Roznov, Buhuși Bacău sunt afectate de traficul greu de camioane care circulă și noaptea,nu mai vorbim de ambuteiajele care se formează în Roznov din cauza traficului greu de camioane care vine din Moinești și cel care vine de la Girov! FACETI CEVA IDIOTILOR CĂ NE-A AJUNS CUȚITUL LA OS , ALTFEL O SA ZBURAȚI DE LA CONDUCERE ,PESEDISTI PENELISTI SI ALTE RASE DE DE PARTIDE CARE SUNTEȚI LA JUDEȚ!!!

 4. Radu spune

  Că nu e ok nici să încerci să rezolvi problemele unei zone distrugând o alta, nu mai vorbim să distrugi ambele zone în același timp…

 5. Ionda spune

  Vai!!! Săracii ! Ei au dreptul la liniste și noi nu, sau ce ?! Ce vrea sa sublinieze articolul ?

  1. elena spune

   O hotărâre absurda, aceea de a închide centrul orașului în timpul zilelor de lucru. Acum ca elevii s au întors la școală, închiderea centrului a creat haos, aglomerație, mulți nervi, zgomot, claxoane, timpi imenși de stat în trafic pentru câțiva km. În week end sa spunem ca este acceptabil, dar în timpul săptămânii e absurd. Cei care au luat aceasta hotărâre sunt fie total nerealisti (ca să nu spun altfel) , fie nu i interesează opinia tuturor cetățenilor orașului.

   1. Sportisimo spune

    Raspund fara sa stiu unde se face Sportisimo in P.Neamt dar sper sa fie tot pe Stefan cel Mare :)))…

 6. Adrian D. spune

  Proiectul domnului Răzvan Cuc poate rezolva aceasta problemă dacă este pus în aplicare. Ma refer la proiectul variantei ocolitoare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate