Strada Dr. Gheorghe Iacomi a fost readusă la starea inițială … din ’44

6

stritm

După cum știm cu toții strada Dr. Gheorghe Iacomi care trece prin față pe la I.T.M. a fost găurită pentru a se introduce canalizare. Lucrarea s-a terminat, firma Ocide Construccion SA, cea care a executat lucrarea și-a strâns catrafusele și a plecat. După execuția lucrării de canalizare a venit următorul constructor de drumuri, singurul autorizat să pună asfalt în oraș, Publiserv care a adus drumul la starea inițială. Deoarece Publiserv-ul e o firmă care face doar lucrări de calitate, presupunem că în contract s-a strecurat o greșeală în legătură cu perioada la care s-a raportat starea inițială la care trebuie adus drumul, motiv pentru care, strada a fost adusă la starea inițială, dar nu din 2014 ci din perioada celui de-al II-lea război mondial, cum de altfel s-a întâmplat cu multe alte drumuri din municipiu.
Stați liniștiți, reasfaltarea se va face pe banii noștri pentru că Publiserv este o firma unde nimeni nu aduce bani de acasă dacă se fac greșeli.

D.D.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Stefan spune

  Starea din 1944 nu era deloc rea!Acele strazi pietruite cu piatra cubica aveau farmecul lor!Din pacate nu a mai ramas decat drumul spre „Gospodine” si vor sa-l distruga si pe acela!Imi aduc aminte cu placere de astfel de strazi in Precista, dar si in Maratei si Centru!

 2. Adrian spune

  Dupa ce am semnalat prima data la Primarie au Venit si au pus 2 saci de pietris in gropi. E absurd sa iti mai speli masina si sa parchezi aici.

 3. xx spune

  Cu contravaloarea jeep-anului din dotarea directoarei se puteau asfalta citiva km de strada in oras(pentru ce trebuie jeep in oras???)

 4. mickey999 spune

  Nu fiti carcotasi .
  Lucrarea e facuta corect si se vede ca s-a facut compactare asa cum trebuie.
  S-a terminatara sayelele pentru asfaltare. Asta e alta problema.

 5. Radu spune

  Strada este plina de pietris, praful se ridica zdravan atunci cand trec masini…

 6. popa gheorghe adrian spune

  Da cine e tartorita la PUBLISERV? Ghici ciuperca cine?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate