„Stiu ce ai facut acu’ 10 ani” – o altfel de revista a presei

1

www.neamt.tv impreuna cu TVM si cu sprijinul Bibliotecii Judeteana „G. T. Kirileanu” a pus la cale o emisiune saptamanala de revista presei in care, spre disperarea unora si spre amuzamentul multora, se vor prezenta principalele ziare pietrene din saptamana in curs dar cu 10 ani in urma.
Emisiunea se doreste a fi una de comparatie a ceea ce am fost si nu ne-am schimbat mai de loc si desigur o emisiune contra amneziei celor care isi doresc sa uite ce faceau acum 10 ani, motiv pentru care am ales si numele de „Stiu ce ai facut acu’ 10 ani”.
Pe langa situatiile hilare din aceasta emisiune veti afla ca majoritatea lucrurilor si starilor de fapt sunt izbitor de similare si ca societatea nemteana are un talent deosebit de a bate pasul pe loc.
Sambata dimineata la ora 9.00 veti putea urmari emisiunea in direct la TVM iar de la ora 22.00 pe neamt.tv si ziarpiatraneamt.ro.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. feraru marcel spune

    Ideea in sine, mi se pare „miștoaca”.Cati dintre noi, mai tin minte cele petrecute acum 10 ani si modul in care , presa, le-a reflectat? Eu, as veni si cu o alta propunere, aceea de a ne prezenta presa din anii electorali, cu precadere cea din saptaman(a)ile de dinaintea iesitului la vot. Mi se pare, ca atunci era cea mai virulenta. Tot felul de „news”-uri, care mai de care mai documentate sau nu, apareau zilnic incercand sa convinga „cetitoriul” sa vina de o parte sau de alta. Ne-am aminti „duios”, cum imi place mie sa zic de zilele cand aflam care-i mai baron, mai corupt, mai fara scoala, „mai huuoo”, sau mai potrivit sa ne conduca, orasul sau judetul. Nu ?? Ce parere aveti ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate