ȘTIRE FALSĂ despre faptul că primărița de la Poiana Teiului – Neamț ar avea covid

0

Un jurnalist local a lansat în spațiul virtual prin intermeniul unui site știrea potrivit căreia doamna primar de la Poiana Teiului, Ana Ancuța ar fi fost depistată cu virusul SARSCoV 2.

Primarul Ana Ancuta a fost testată și NU ARE covid.

Același jurnalist explică cum primărița va trebui să se interneze 14 zile și să facă teste până ce rezultatele ies negative (pentru a putea fi externată) și multe altele.

Această știre falsă îi face foarte mult rău doamnei primar care tocmai intră în campanie electorală pentru un nou mandat de primar din partea PSD și va fi evitată de oamenii care vor auzi că are COVID, ca să nu mai spunem de ce reacții violente pot avea unii când văd la poarta lor un om despre care ei știu că are COVID și ar fi trebuit să stea internat în spital.

Să faci o asemenea mizerie unui candidat, mai ales femeie, este dincolo de puterea noastră de înțelegere.

Așteptăm să vedem și ce va spune instanța de judecată despre această mizerie deoarece există posibilitatea ca jurnalistul să fi primit știrea falsă de la o sursă oficială și să fie exonerat parțial de răspundere.

Iosub Robert

dolinex

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate