În stilul caracteristic, firma Moldocor întârzie finalizarea Pieței Centrale

9

apaScriam astăzi că primarul Dragoș Chitic este nemulțumit de întârzierea în finalizarea construirii Pieței Centrale. (click aici pentru articol)

Pentru cititorii ziarpiatraneamt.ro, faptul că firma Moldocor întârzie finalizarea lucrărilor nu este ceva deosebit, deoarece am anunțat încă din decembrie 2015 că avem temeri bine întemeiate că exact așa se va întâmpla și să vedeți calitatea lucrărilor când vor fi gata… ”Firma care a câștigat licitația este Moldocor, ceea ce ne stârnește suspiciunea că treburile se vor complica, deoarece această firmă nu prea face direct lucrările ci subcontractează la tot felul de firme ciudate care vin cu prețuri foarte mici și logic execută lucrări de proastă calitate.”, spuneam noi in 2015.

Din păcate anticipăm că va mai curge multă apă pe Bistrița până firma constructoare va termina lucrările și mai mult timp până ce piața va deveni funcțională.

I.R.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
9 Comentarii
 1. Parcagiu spune

  Si parcarea de sub piata unde este ? ca prea mare e aglomeratia acolo ? Sau pt Piata centrala nu trebuie respectate aceleasi reguli ca pentru un Mall ? Sau prietenii nostri bugetari nu prea circula pe varianta ?

 2. ionel spune

  Va trebui sa asteptam primavara pentru receptia pietei, sa nu se inghete de frig . Perdelele de aer cald , nu fac altceva decat sa recircule aerul rece !!!!

 3. robocop spune

  Clientelismul politic la putere . Stau oamenii aia in ger de minus 15 grade si vand ca in epoca de piatra , pe ziare si ceolofane . Si pe timpul lui ceasca era mai moderna piata . Trupa de la Shoping a lucrat foc continuu , inclusiv noaptea se monta gresia si faianta , pe astia ai lui don dottore Batranu ii prinde anul nou astalalt , care vine, si-s tot pe schele , la pariu .

 4. Bogdan Bbu spune

  Lucrurile bune cer timp

 5. Gradinaru spune

  FIRMA MOLDOCORN NU POATE FI SANCTIONATA PENTRU LUCRARI NEPREDATE LA TERMEN ?

 6. xx spune

  Stie cineva vreo lucrare luata de Moldocor cu fonduri publice care sa fi fost terminata la timp?.De ce i se mai dau lucrari?Cit de mare este parandaratul?

 7. Lolita spune

  Aici am intrat in perioada de „muls” primaria….sau poate cineva asteapta sa fie renegociate preturi de completare constructie cu pozitiv in buzunar personal…
  Si mai am o nelamurire, nnu cumva erau in stare de faliment ethnic cindva ?

  1. Lolita spune

   si am uitat sa spun ca firma moldocor are proces cu consiliul judetean, ghici ciuperca ce-i ? –-> 3697/103/2016

 8. Ioan Taranu spune

  Au trecut alegerile domnilor eu am scris despre asta de anul trecut din iarna de cand sau apucat de treaba ca nu fac ei piata nici pana la Craciun ,daramite pana la alegerile din vara cum sau laudat ei .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate