Sterilizări gratuite pentru câini cu stăpân, în Roznov. Program finanțat de primărie și consiliul local

0

Primăria Orașului Roznov și Consiliul Local Roznov anunță „Programul de subvenționare a sterilizării câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune și a metișilor acestora” aflați pe raza UAT Orasul Roznov

Orice persoană fizică sau juridică care are domiciliul / sediul pe raza UAT Orasul Roznov și care deține unul sau mai mulți câini ce aparțin rasei comune și a metișilor acestora, înregistrați conform Ordinului nr. 1/2014 pentru aprobarea Normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân, cu modificările și completările ulterioare, poate beneficia de subvenționarea sterilizării în limita sumelor alocate anual pentru acest serviciu.

Solicitantul va depune la Primăria Orașului Roznov o cerere tip, însoțită de o copie a actului de identitate. Acordarea subvenției se face în ordinea depunerii cererilor.

Perioada desfășurării programului: 09.01.2023 –până la epuizarea fondurilor alocate programului, dar nu mai târziu de 24.11.2023

Denumirea și adresa cabinetului medical de liberă practică către care s-a alocat suma pentru subvenționarea sterilizării câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune și a metișilor acestora aflați pe raza UAT Orasul Roznov: SC DAVI AGROVET SRL, str.Nicolae Roznovanu, Roznov, Neamț.

Condiție de acceptare în program: proprietarii trebuie să facă dovada deținerii în proprietate a unui câine de rasă comună sau metis, înregistrat conform Ordinului ANSVSA nr.1/2014(carnet de sănătate) cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 8 ani.

Pentru înscrierea în program, persoanele interesate se vor prezenta la sediul Primăriei Orașului Roznov, Biroul Achiziții Publice, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 – 14.00.

Pentru informații suplimentare:

e-mail: mediu@primariaroznov.ro

telefon: 0233665471, int. 13

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate