Statul roman ne vrea binele iar noi suntem niste prosti care nu intelegem strategia pe termen lung

1

Tot am stat si am analizat sub toate formele situatia economico-sociala in care se zbate poporul roman si am ajuns in mod ironic la concluzii halucinante moral, dar valabile din punct de vedere tehnic.
Conducerea noastra de fapt doreste binele poporului roman in viitor si pregateste populatia pentru a deveni cea mai fiabila natiune de pe glob.
Din cele mai vechi timpuri omenirea a evoluat prin selectia naturala si a reusit sa traiasca mai bine prin incrucisarea selectiva a plantelor si animalelor ce traiau pe langa casa omului. Daca acum mii de ani un mar avea cativa centimetri, o gaina 500 de grame si graul era o iarba, iata ca omul a eliminat speciile neperformante si a incrucisat doar animalele si plantele care s-au dovedit a fi mai evoluate si mai rezistente .
Pe acelasi principiu al incrucisarilor selective statul roman epureaza specia umana. Exemplarele de romani mai bolnaviciosi vor disparea din cauza sistemului de sanatate, exemplarele cu probleme natale vor disparea din acelasi motiv, la fel si exemplarele nefiabile care nu vor reusi sa depaseasca varsta de pensionare vor disparea, aducand profit comunitatii prin neridicarea banilor depusi pentru pensie.


Exemplarele cu un coeficient scazut de inteligenta vor suferi de foame si boli din cauza carora implicit vor disparea, exemplarele care nu sunt docile vor fi, de asemenea, constranse de legislatie si astfel, intr-un timp scurt, poporul roman va fi format doar din exemplare care nu au nevoie acuta de asistenta medicala, sunt destul de inteligente sa isi aranjeze viata si destul de docile sa nu incurce mai-marii speciei dominante.
Implicit, odata cu aceasta selectie naturala se va produce o incrucisare selectiva care va avea ca rezultat nasterea unor exemplare din ce in ce mai fiabile si mai bine adaptate la conditii vitrege de supravietuire.
Aceasta selectie naturala la care este supus poporul roman va duce la cresterea adaptabilitatii si gradului de inteligenta al exemplarelor ce vor reusi sa supravietuiasca, acestea fiind adaptate la un trai fara resurse, utilizarea tratamentelor si plantelor medicinale oferite de natura, nasteri in conditii extreme si cresterea instinctului de auto-conservare.
Continuand in acelasi regim de incrucisare selectiva, in timp, romanii se vor elibera de statutul de unice mamifere parazitare, dupa intarcare ajungandu-se din cauza conditiilor de nastere si ale celor de crestere a copiilor ca specia sa se adapteze pana acolo incat copilul odata intarcat sa se poata descurca singur si sa isi procure hrana direct din natura sau, in functie de gradul de inteligenta, din alte surse.
In linii mari, din punct de vedere tehnic, exemplarele de romani vor fi din ce in ce mai fiabile fata de alte popoare.
Deja prima treapta spre incrucisarea selectiva a fost depasita si peste 75% din exemplarele de romani reusesc sa supravietuiasca in conditii in care alte popoare de pe pamant ar fi exterminate. Pe linie de selectie naturala, statul roman a rezolvat problema necreand posibilitatea de tratare pe teritoriul tarii a bolilor complicate care ar lasa in viata exemplare cu probleme ce ar putea sa se reproduca si sa transmita ereditar disfunctionalitati ale speciei.
Urmatoarea etapa care este deja demarata vizeaza eliminarea exemplarelor inadaptate la hranirea cu produse sintetice. In acest sens, Romania a pus pe burta agricultura ecologica, majoritatea produselor alimentare de calitate fiind foarte scumpe si inaccesibile, obligand astfel exemplarele de romani sa consume hrana de proasta calitate ca sa isi adapteze organismul in vederea asimilarii in bune conditii a alimentelor cu chimicale.
In urmatoarea perioada vom asista la o noua selectie naturala din care vor supravietui doar masculii si femelele ce reusesc sa reziste alimentatiei, iar prin incrucisari intre cei care au rezistat se vor naste copii fiabili care vor putea fi hraniti cu orice.
Aceasta incrucisare selectiva pune premisa popularii planetei doar cu exemplare romanesti. In cazul unui cataclism, a unei confruntari nucleare mondiale, a unui dezastru natural global, singurele exemplare pregatite pentru supravietuire si repopularea planetei vor fi romanii, ceea ce va duce la un acces nelimitat al poporului nostru la resursele planetei.
Ce ati citit este un pamflet morbid, dar cu nepermis si ingrijorator de multe elemente ce le regasim in viata noastra de zi cu zi.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. indian din strada muncii spune

    Ai uitat sa pomenesti de ‘indieni’, mandretze! Lasa-l dracu de pamflet morbid, ii dai tare ca toti au drepturi si vrei dezbatere de idei?! Mai ai pana acolo unde sa ai faci ceva ajutandu-i pe cei cu care te tamponezi zilnic, fie ei cu 2 clase si mai buni decat toti maimutoii care se screm sa comentze pe ici, pe colo.
    Atata timp cat exista ‘indieni’, vor exista si maimutoi, intelegi?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate