Statistica ultimele 7 zile Decembrie 2010 ziare din Neamt

2

Conform graficelor de trafic pe ultimele 7 zile, ziarele din Neamt care apar online  si care expun public statisticile de trafic au adunat impreuna o medie de 13869   vizitatori pe zi, inregistrand o crestere de 1337 vizitatori pe zi fata de luna anterioara.
Lider judetean este detasat Ziar Piatra Neamt, cu o medie de 10.012 vizitatori/zi. Aceasta explozie de vizitatori se datoreaza in special site-urilor care promoveaza acest ziar: e-ziare.ro, ziare.com, megaanunturi.ro, filmeonline.ro etc.
Din media noastra de 10.000 vizitatori / zi,  53% au fost vizitatori de calitate (care au stat mai mult de 2 minute pe site-ul nostru) si in cele 7 luni de cand a fost lansat ziarpiatraneamt.ro, am avut un total de 428.678 vizitatori unici care au consumat 1279.46 GB banda.
Vom afisa lunar statisticile de trafic ale ziarelor din Neamt pentru o corecta informare a cititorilor nostri. Scaderea drastica a numarului de vizitatori la unele ziare nemtene se datoreaza faptului ca de sarbatori  nu au mai lucrat si implicit nu au avut articole noi si de interes pentru vizitatori.

COMPLETARE ARTICOL Statistici Ianuarie

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Mihaela Achi spune

  La unele din publicatiile locale exista doar un singur om ce poate posta articolele pe site (informatie verificata – fara sa dau nume de ziar) iar cand acela este in concediu cititorii sunt obligati, daca chiar vor sa afle noutatile, sa isi cumpere ziarul. E foarte greu sa incarci niste fisiere – pana si pustii se pricep la asta dar …

  Publicitatea la toate ziarele locale (cu factura pe firma) costa mult mai mult decat are ziarpiatraneamt oferta postata – se pleaca de la 400 – 600 ron caseta mica si nu intr-o zona prea grozava. Poate e vremea ca doritorii de publicitate sa se reorienteze.

  Multi dintre stimatii nostri ziaristi locali realizeaza materialele din birou apeland la net pentru imagini, folosindu-le fara nici o jena de pe situri personale fara a preciza sursa-autorul (vezi Realitatea Nt) sau sunand la x sau y poate are imagini de la z locatie-eveniment.

 2. Vantu spune

  chiar daca nu au avut materiale in ultima saptamana, statistica totala ar trebui sa-i puna in garda pe „ziaristii profesionisti”. Pana acum au facut articole din biroul propriu sau din biroul politiei si acum deja au un concurent serios. Faceti parte din randul publicului si sunteti in stare sa oferiti acel altceva pe care ni-l dorim si de care „specialistii” de presa sunt atat de departe.
  Fara articole politizate, platite si neverificate din mai multe surse.
  Felicitari si la mai mare!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate