Statistica comparativa Alexa.com – media online – Neamt

1

Conform statisticilor Google.ro preluate de alexa.com ziarpiatraneamt.ro este singura publicatie din mediul online nemtean care este citita in mod reprezentativ de de grupa de varsta  25 – 34 ani .

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Ioana spune

    Ma lamuriti si pe mine de unde stie Google sau alexa.com ce varsta sau ce studii am? Adica… aceste statistici chiar sunt realiste? multumesc!

    ADMIN : Pe baza datelor oferite de dumneavoastra cand va creati contul de google, de gmail , youtube sau alti parteneri Google , compania poate aprecia de unde si ce fel de persoana acceseaza un calculator ce intra pe anumite site-uri in urma efectuarii de cautari pe google.ro .
    Alexa.com isi ia datele de la Google deci cam in acest mod se poate aprecia cine viziteaza un site . Desigur ca aceste statistici au marja lor de eroare dar intr-un clasament international alexa.com se afla in primele locuri din punct de vedere al acuratetii statisticilor .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate