Oprirea interzisa

4

Desi in unele locuri semnele de circulatie sunt deteriorate, in centrul orasului pe malul drept al Cuiejdiului este o zona unde semnul “Oprirea interzisa” este la el acasa si nu glumim. In aproximativ 150 de metri sunt  peste 10 indicatoare rutiere de acest gen, si cu toate astea nimeni nu respecta acest lucru. Poate intr-un univers paralel cineva va tine cont de acest indicator si nu va mai opri in aceasta zona oriunde, iar atunci consiliul local le va gasi cate un loc intr-o alta intersectie celorlalte 9 indicatoare ramase.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
4 Comentarii
 1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

  Ia urca-te tu mai autorule(macar din bun simt ar putea fi semnate bazaconiile astea) intr-un taxi si cand spui taximetristului sa te lase intr-un loc unde oprirea este interzisa,pentru ca acolo locuieste pretiosul tau trup,el sa te duca la un km mai incolo,pentru ca nu-i permite indicatorul(nu „semnul”) sa te lase unde doresti tu.Sa vedem atunci. Ai vazut si tu un taxi oprit sa coboare clienta si te-ai gandit ca ar da bine sa o pui de un articolas.
  In caz ca nu stiai,exista si un protocol intre politia rutiera si sindicatul taximetristilor,care permite acestora(taximetristilor) sa opreasca in locuri unde acest lucru nu este permis,pentru a prelua clientii sau pentru ca acestia sa coboare.Ceea ce mi se pare absolut normal.

  1. feraru marcel spune

   Autorul e, probabil un turist japonez. Numai astia se plimba toata ziua prin statiunile turistice cu Smena atarnand la gat. Pardon Nikon-ul s.h. Da’ tre sa recunoastem, ca imaginile sunt tulburatoare,de un realism cutremurator, iar profesionalismul……….ehehe , profesionalismul….. Ah, culorile sunt ingemanate intr-o feerie de tonuri si nuante,albastru si bleu, galben si rosu. Numai portocaliul lipseste si nu-mi dau seama de ce, ca-i o culoare asa de frumoasa.

 2. Eu spune

  O mica erata…..din poze reiese ca e vorba de malul DREPT al Piriului Cuiejdi !

 3. mickey999 spune

  Semnul de care se aminteste reprezinta in codul rutier international OPRIREA INTERZISA!!!! Iti dai seama ca de stationare nu poate fi vorba, clar, da?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate