Starea drumurilor, 6 ianuarie

0

Piatra Neamţ 06.01.2010, ora 05.00. Pe toate căile rutiere din judeţ, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă, S.C Drupo Neamţ acţionează cu 4 utilaje şi  8 lucrători pentru prevenirea fenomenului de polei.

DJ 156 A – NEGREŞTI – POIANA

DJ157 C – BISERICANI

DJ 157 F – MĂNĂSTIREA SIHĂSTRIA

DJ 155 F –  BISTRICIOARA – DURĂU.

Temperatura se menţine în continuare scăzută.

Pe râul Bistriţa, în amonte de acumularea Izvorul Muntelui, nivelurile şi debitele au fost in general în staţionare. Pe o distanţă de 10,30 km ( pe sectorul cuprins între – 0,5 km în aval de viaductul Poiana Largului – 1 km în amonte de podul  Săvineşti, în comuna Poiana Teiului) sunt prezente aglomerări de gheţuri cu grosimi de 0,2 – 7 m . Din amonte curge zai pe cca 70 – 80% din suprafaţa apei. Temperatura aerului la ora 04:00 la staţia hidrometrica Frumosu  era de -14,50C.

Datorită creşterii pânzei freatice, ca urmare a fenomenului de zăpor, în comuna Poiana Teiului s-au produs infiltraţii. În satul Topoliceni sunt afectate 10 anexe gospodăreşti (beciuri), pe platforma tehnologică A.C.H Poiana Teiului (pe malul stâng) sunt 5 barăci înconjurate de apă, pe o suprafaţă de cca. 100 m2 şi în satul Poiana Teiului sunt afectate 4 anexe gospodăreşti (beciuri).

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate