Ferește capul

3

Dupa ce se iese din cartierul Speranța spre Izvoare recomandăm șoferilor să fie atenți nu doar la drum ci și la ce le poate cade în cap …cum ar fi de exemplu vreun stâlp.
stalp-piatra-neamt stâlp-specarnta-piatra-neam

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. robocop spune

  sa scuzati va rog ,(adminul) de usor gresita (ortografic) transcriere a postarii precedente, dar ma pierd tot cand pomenesc numele iubitului conducator !avand o varsta ,cred ca ma intelegeti ce voi ca sa zic !inca o data ,cer iertare si promit fierbinte sa casc ochii mai bine la tastatura cand pomenesc de multiubitul !

 2. Razvan spune

  Ce carcotasi mai sunteti. Credeti ca marii specialisti nu au calculat cu precizie aceasta posibilitate? Ba din contra, pozitia aceasta este finala unui studiu pe fiecare stalp de unde a reiesit riscul ca stalpul sa cada in partea opusa. Sa luat masura contrabalansarii, de aici si pozitia curenta. Chiar si unghiul a fost precis calculat cu 2 zecimale. Adaug ca daca o sa fie un accident rutier, vina va fi a soferului ce conducea cu viteza; daca adapta viteza la conditiile de drum nu se intampla nimic.
  P.S. Astept sa vad curand si un afis electoral pe el, sau mai bine, sa fie folosit ca ancorare oentru un banner.

  1. robocop spune

   Carcotasi nemtenii astia ,intradevar ,ce ,turnul din PISA a cazut? si sta aa de sute de ani!nu va e rusine ,ce tot cobiti a rau !Domnul presedinte ,de care apartine drumul ,ca e judetean ,va asigura ca nu e nici un bai !si face APEL sa mergem ….linistiti ! (mentionam ca nu e vorba de presedintele din …capitala tarrii) !ci a judetului ,fie-i numele pre veci slavit ,in lupta lui glorioasa de faurire a omului nou !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate