Stadiul lucrărilor din cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Neamţ”

1

Click pe imagine pentru a mari
informare

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. simplu cetatean spune

  RECLAM lucrarile de MANTUIALA care se fac la canalizarea de la DUMBRAVA ROSIE.
  1.Tubulatura pe reteaua principala este subdimensionata si nu poate prelua si apa pluviala
  2.Din reteaua principala spre fiecare potential client se face o ramificatie unde urmeaza a se realiza bransamentul. Tubul vertical este din material foarte moale si in momentul cand s-a facut umplerea pe laterala cu pamant, acesta s-a deformat (80 % din ele sunt deformate). Intre aceste tuburi si capacul care le acopera exista o distanta de 10-20 cm lipsa. Practic capacul se sprijina direct pe pamant. Cu timpul acest pamant va fi antrenat spre golul tubului si il va colmata. Capacul se va inclina si va intra in pamant. Oricum nu sunt puse la aceleasi cote…unele sunt mai sus..altele mai jos.
  RECLAMAM PROASTA CALITATE a lucrarilor executate (bataie de joc, pacat de banii ingropati)Muncitorii sunt bauti si vand motorina impreuna cu seful de lucrare. Apaserv nu verifica, Primaria nu verifica, Consiliul judetean nu verifica. IGSIC nu verifica.
  R U S I N E !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate