Sporturile zapezii pe Cozla

0

Pentru ca in acest an iarna a fost mai generoasa cu zapada, Complexul de agrement Cozla Parc organizeaza o serie de evenimente menite sa atraga iubitorii sporturilor de iarna. Distractia continuă cu cea de a-IV-a ediție a festivalului “Piatra pe Zapadă” ce va debuta pe 8 februarie la Piatra Neamt.

iarna.2013.piatra.neamt_

Sporturile albe se vor afla din nou in prim plan in pe 15 februarie cand are loc o nouă ediție a Cupei “Piatra Neamt” la schi alpin, competitie ce se adresează în special “indragostitilor” de schi.
Sezonul de iarnă 2012-2013 de pe pârtia Cozla isi are ultima reprezentatie rezervată competiției de dual cross snowboard, concursul rezervat “artistilor” si amatorilor de senzatii tari având loc pe 22 februarie.
La baza pârtiei Cozla, atmosfera va fi “încălzită” în fiecare week-end cu DJ, muzica live şi emisiuni live Impact FM în cele mai tari petreceri ale iernii-Cozla Zen Party!
Concursul de sanii trase de caini nordici programat sa aiba loc in perioada 26-27 ianuarie se amana pentru weekend-ul urmator 1-3 Februarie, din cauza lipsei zapezii in Poligonul Auto, unde se desfasoara concursul.

Detalii pe viziteazapiatraneamt.ro

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate