Sportivul Daniel Potoschi va reprezenta județul Neamț la Cupa României la lupte – juniori

0
Daniel Potoschi
Daniel Potoschi

Cei mai buni luptători juniori se pregătesc de ediţia din 2018 a Cupei României, concurs care va avea loc în perioada 14-16 decembrie 2018, în localitatea suceveană Putna. Vor fi acolo sportivi la stilurile lupte libere, lupte feminine şi lupte greco-romane.

CS Ceahlăul Piatra-Neamţ va avea sigur un sportiv în competiţie, iar antrenorul Ioan Purcariu este decis să meargă acolo cu Daniel Potoschi. Medaliat cu aur la Campionatul Naţional de Juniori şi cu bronz la naţionalele de tineret (U23), Daniel Potoschi îşi doreşte mult să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului şi la Putna.

Ioan Prucariu, antrenorul secţiei de lupte a CS Ceahlăul: „Daniel Potoschi este într-o formă bună în această perioadă şi obiectivul său este să câştige o medalie şi la Cupa României. A terminat primul concursul de calificare de la Odorheiu Secuiesc, între 4 şi 6 decembrie, după care la Turneul Internaţional de la Satu Mare, ajuns la ediţia zece, a înregistrat trei victorii în trei meciuri. El sigur va merge la Putna, dar încă nu ne-am decis la ce categorie de greutate la lupta, la «67 kilograme» sau la «72 kilograme». De asemenea, nu ştim sigur dacă va merge la turneu şi Ştefan Chelemândră, şi el calificat. În cazul său vom lua o decizie în zilele următoare“.

La concursul desfăşurat la finele săptămânii precedente la Satu Mare au fost prezenţi luptători din Ungaria, Ucraina, Moldova, Spania, Slovacia, Serbia şi România.

sursa: Clubul Sportiv Ceahlăul

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate