Spitalul Județean Neamț nu se află pe lista de priorități a guvernanților

0

De ce să se facă investiții într-un spital dacă este mai ușor să așteptăm o minune? Amendamentul care solicita o sumă de bani pentru modernizarea și dotarea secției ATI din cadrul Spitalului Județean Neamț a fost respins pentru simplul motiv că a fost depus din partea PSD.

De aici reiese un singur lucru, anume că bătălia politică este mai presus de viețile a multor oameni. Nepăsare și discriminare la adresa tuturor nemțenilor. Dacă ar fi fost depus acest amendament din partea altui partid poate am fi avut șansa la o secție ATI în care să ni se redea viața, nu să ardem de vii, însă celelalte partide sunt ocupate cu lucruri mai „importante”.

Am depus un amendament la Legea bugetului de stat pentru anul 2021 prin care solicitam alocarea sumei de 20 milioane lei pentru extindere, modernizare și dotarea secție ATI din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Sursa de finanțare indicată era din bugetul Secretariatul General al Guvernului – sumele alocate pentru „Sprijinirea organizațiilor cetățenilor aparținând minorităților naționale altele decât cele care primesc subvenții de la bugetul de stat”. Evident că a fost respins, doar pentru simplu fapt că eu, inițiatorul, sunt deputat PSD.

Zilnic, în fața camerelor TV, politicienii puterii ne spun cât de importante sunt investițiile în sănătate, cât de grea e lupta cu pandemia și câți bani vor investi ei în spitalele din România. Au avut ocazia să dovedească prin fapte ceea ce afirmă și au ales să voteze împotrivă”, scrie deputatul PSD – Remus Munteanu.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate