Multumim medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt

0

In urma cu 2 saptamani una dintre colegele noastre a suferit o „defectiune majora” ( ocluzie ) si a fost „reparata” ( operata ) de urgenta de o echipa de medici de la Piatra Neamt, compusa din Dr. Iosif Koszeghi, Dr. Corina Bararu si Dr. Munteanu Floarea.
Nu stim ce au facut cei de la „service-ul uman” din spital, dar reparatia a fost un succes absolut si, in mod miraculos, dupa 2 saptamani, colega reparata a venit pe la serviciu pentru ca nu mai avea stare acasa. Pana in momentul de fata nu am crezut ca se poate ca cineva sa devina activ atat de repede dupa o operatie atat de grea si de complexa, dar desi ne faceam probleme si toata lumea zicea sa trebuie se se opereze in alt oras, totul s-a rezolvat la Piatra Neamt si cu rezultate recuperatorii mult mai bune decat la persoane cu afectiuni similare care au fost operate in marile centre universitare.
Multumim echipei care ne-a reparat colega si recomandam tuturor celor cu afectiuni similare sa nu se ia dupa gura targului si sa aleaga cu incredere spitalul din Piatra Neamt.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate