Spitalul din Piatra Neamt – Afara se vopseste gardul , inauntru …. totul e frumos

0

Spitalul din Piatra Neamt a intrat intr-un proces de renovare si se pare ca va avea o noua fata putin mai „user friendly”. In rest ce sa va mai spun despre spital?…. Ştiti  şi dumneavoastra cam totul. In general totul este frumos la Spitalul Judetean Neamt, mancarea este buna, igiena si ingrijirea ireprosabile, medicamente si investigatii total gratuite si de cea mai buna calitate si de dat mita nici nu intra in discutie, ba, dimpotriva, doctorii fac cadouri pacientilor.

spital piatra neamt
Lasand la o parte povestile cu spitalul din Piatra Neamt am sa va informez cum stau lucrurile in realitate pe planeta Marte in orasul Tmaen Artaip. Aici exista un spital care seamana cu al nostru, dar conditiile de cazare sunt mult mai ciudate, bolnavii locuind uneori in saloane cu gandaci fotosensibili care se activeaza la lasarea intunericului. Spitalul din Tmaen Artaip de care va vorbesc foloseste gandacii de noapte ca agent de curatare a dulapurilor de firmituri si alte resturi alimentare. Tot aici, in spitalul de pe Marte, incepand cu paznicul de la usa si pana sus, cam toata lumea asteapta sa primeasca ceva. Cele mai mici preturi de spaga incep de la investigatiile simple, unde spaga merge de la 10 lei la 100 lei, pentru lucrarile putin mai complexe, gen fracturi usoare, operatii de apendicita, nasteri etc., spaga merge undeva intre 100 lei si 1.000 lei, iar pentru operatiile mai complicate este un paradox …nu se prea da mita. Da, este un fenomen care se intampla doar aici, deoarece cine are o problema complicata si alege sa o rezolve in orasul Tmaen Artaip ori este sarac lipit, ori este sinucigas. Toti cei care isi permit din punct de vedere financiar sa traiasca pleaca de la spitalul din Tmaen Artaip sau daca au destui bani parasesc chiar si planeta Marte.
Este de preferat sa nu ajungi la spitalul din Tmaen Artaip decat daca e o urgenta. Se pare ca UPU din acest spital se chinuieşte sa faca oamenii sanatoşi  cu ce au la indemana …. In rest, daca e vorba de reparatii corporale minore e bine sa aveti banii pregatiti. Cat despre reparatii capitale alegeti alt spital deoarece in Tmaen Artaip se va afla cu adevarat ce ai avut abia la autopsie.

MORALA: Acest articol se refera la intamplari SF de pe planeta Marte din orasul Tmaen Artaip. Orice asemanari cu personaje reale din Piatra Neamt sunt pur intamplatoare.

R.I.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate